RFA 15 Košice

Šport
Košice

RFA 15 Košice

RFA sa vracia do metropoly východného Slovenska. V košickej Steel Aréne sa predstavia najväčšie hviezdy organizácie, nádejné talenty domácej scény i miláčikovia domáceho publika.

Hlavný zápas večera prinesie dlho očakávnú odvetu medzi Sebastiánom Fapšom a Matějom Kozubovským. Ich prvý vzájomný stret priniesol 4 knockdowny a prestrelky, ktoré sa hrubým písmom zapísali do dejín česko-slovenskej postojovej scény. Obaja od tej doby posunuli svoje schopnosti na ešte vyššiu úroveň a sľubujú v klietke rovnaké ohňostroje, aké sme v ich zápase videli naposledy.

Náročné chudnutie a nepriateľská pôda hrali v Amerike proti Jozefovi Wittnerovi, ktorý sa definitívne rozhodol pre prestup do strednej váhy. V nej sa pokúsi o návrat na víťaznú vlnu a bude robiť všetko pre to, aby dokázal, kto je skutočným kráľom východného Slovenska.

Chýbať nemôže ani košická legenda a svetová hviezda kickboxu Tomáš Možný. Ten sa rozhodol vystúpiť zo svojej komfortnej zóny a dal sa na dráhu MMA, kde čelil dvom elitným poľským bojovníkom. Po neskutočnom zápase s Kamilom Mindom v Košiciach sa na rovnaké miesto vracia opäť po roku a tentokrát sľubuje ešte väčšiu dominanciu než v hlavnom zápase RFA 4. Košice sa budú 2. decembra otriasať v základoch!

VIP stôl:
Táto možnosť obsahuje:
VIP vstupenku pre 6 osôb (aj vstup cez VIP vchod)
VIP catering (pivo, víno, nealko, studený a teplý bufet)
Vstup do VIP zóny
Ten najlepší výhľad na klietku
Byť v tesnej blízkosti nastupujúcich zápasníkov
Osobne stretnúť svojich obľúbených zápasník

Vstupenky

Odporúčané akcie